logo

Passion for Innovation. Compassion for Patients.™

Daiichi Sankyo Nederland B.V.

Europese Strategie

Daiichi Sankyo Europa voert een strategie van duurzame groei. Als onderdeel van deze strategie, maken we gebruik van een operationeel model dat systematisch de belangen van onze stakeholders, klanten en patiënten in het middelpunt plaatst van de activiteiten. Door dit te doen, voldoen we aan hun behoefte aan innovatieve geneesmiddelen, het bieden van oplossingen voor de gezondheidszorg en het verstrekken van informatie over onze producten en therapeutische gebieden.

Met behulp van een klantgericht bedrijfsmodel zijn we in staat om succesvol te reageren op de constante, steeds snellere veranderingen in de gezondheidszorg, gaan we nieuwe uitdagingen aan en spreken we nieuwe belangengroepen aan in de markt. 

In dit proces maken we gebruik van de gepassioneerde inzet van onze medewerkers, hun expertise en hun verlangen om hun persoonlijke kennis uit te breiden, maar ook het verkopen van onze producten in de markt en onze uitstekende producten in de pijplijn uit te breiden. Tegelijkertijd zijn we voortdurend op zoek naar veelbelovende partnerships met andere bedrijven, in-licensing mogelijkheden en overnames.