Oktober Borstkanker Awareness Maand 2023

Podcast over Beweging en Borstkanker mogelijk gemaakt door Daiichi Sankyo

In het kader van de Oktober Borstkankermaand, gaat wetenschapsjournalist Frank van Wijck in gesprek met Dr. Martijn Stuiver, klinisch epidemioloog bij het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam, over de impact van lichaamsbeweging bij borstkanker. Deze boeiende podcast onderzoekt de effecten van bewegen tijdens de behandeling van borstkanker op de kwaliteit van leven en het verminderen van vermoeidheid. Daarnaast wordt besproken waar patiënten terechtkunnen voor speciaal ontwikkelde trainingsprogramma’s die gericht zijn op hun welzijn.

Beluister hier de podcast

Borstkanker awareness: Know Your Lemons!

Daiichi Sankyo zet zich actief in voor de wereldwijde campagne ter bevordering van borstkankerbewustzijn. Deze campagne benadrukt het belang van vroege detectie door op een innovatieve en informatieve manier citroenen te gebruiken als symbool voor de symptomen van borstkanker. Het begrijpen van deze subtiele aanwijzingen kan levens redden.Het is van vitaal belang dat vrouwen over de hele wereld weten hoe ze de signalen van
borstkanker kunnen herkennen en begrijpen. Het “Ken Uw Citroenen® voor Vroege Opsporing” initiatief is een buitengewone manier om deze informatie toegankelijk te maken.

De campagne benadrukt dat borstkanker meer is dan alleen een knobbeltje en legt uit dat veranderingen in de vorm, textuur en huid van de borst net zo belangrijk zijn.Door op de onderstaande link te klikken, kunt u de Know Your Lemons® campagne verkennen en meer leren over hoe u borstkanker in een vroeg stadium kunt herkennen: Know Your Lemons® voor Vroege Opsporing. Daarnaast nodigen we u uit om de LinkedIn-pagina van Daiichi Sankyo te volgen om op de hoogte te blijven van onze betrokkenheid bij deze en andere belangrijke initiatieven.

Daiichi Sankyo zet zich actief in voor de wereldwijde campagne ter bevordering van borstkankerbewustzijn. Deze campagne benadrukt het belang van vroege detectie door op een innovatieve en informatieve manier citroenen te gebruiken als symbool voor de symptomen van borstkanker. Het begrijpen van deze subtiele aanwijzingen kan levens redden.Het is van vitaal belang dat vrouwen over de hele wereld weten hoe ze de signalen van borstkanker kunnen herkennen en begrijpen. Het “Ken Uw Citroenen® voor Vroege Opsporing” initiatief is een buitengewone manier om deze informatie toegankelijk te maken.

back to top