Wie Zijn Wij

Ons bedrijf is in 2006 opgericht door de fusie van de gevestigde Japanse bedrijven Daiichi en Sankyo in Europa. Daiichi Sankyo is een wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf dat gevestigd is in Japan en aanwezig is in meer dan 20 landen over de hele wereld. Met een rijke erfenis van meer dan 100 jaar wetenschappelijke expertise zijn wij de pionier achter toonaangevende geneesmiddelen die hebben bijgedragen aan de verbetering van talloze levens. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Tokio. 
In Europa zijn we actief in 13 landen met ongeveer 2000 medewerkers. Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in München, Duitsland, en niet ver daarvandaan bevindt zich een van onze wereldwijde productiefaciliteiten in Pfaffenhofen.

Europese structuur

Daiichi Sankyo Europe GmbH is een volledige dochteronderneming van Daiichi Sankyo Co., Ltd., met hoofdkantoor in Tokio. Het is een naamloze vennootschap naar Duits vennootschapsrecht. De managing director van onze vennootschap is Masahiro Kato. Hij wordt bij zijn beslissingen geadviseerd door een Europees Directiecomité. Naast de afgevaardigde managing director zijn de andere leden van dit comité de hoofden van verschillende Europese centrale functies en de algemeen directeuren van onze Europese nationale filialen. 

Onze nationale Europese organisaties zijn aangesloten bij Daiichi Sankyo Europe GmbH en hebben hun kantoren in de afzonderlijke landen. De Raad van Commissarissen van Daiichi Sankyo Europe GmbH heeft drie leden: Voorzitter Tetsuya Ohira, Elke Benning-Rohnke en Tanja Roser.

More Stories

Europese Productiefaciliteiten

Hier vindt u meer informatie over onze Europese fabrieken in Pfaffenhofen en Altkirch.

Job Portal

Explore our current job opportunities across Europe. We look forward to hearing from you! 

back to top