R&D Netwerk

Locaties

Om de ontwikkeling van vernieuwende farmaceutische oplossingen voor patiënten te versnellen, heeft onze Groep een global structuur ontwikkeld die erop gericht is om snelle R&D-activiteiten in belangrijke gebieden zoals Japan, de VS, and Europa te ondersteunen. In Tokio werken we aan alles wat te maken heeft van uitvinding tot ontwikkeling en productie om zo te zorgen voor de uitbreiding van het productgamma van onze organisatie.

De wereldwijde klinische ontwikkeling van nieuwe samenstellingen wordt geleid vanuit  Basking Ridge, New Jersey, United States, waar Daiichi Sankyo Pharma Development is gevestigd. Belangrijke stappen in de farmaceutische ontwikkeling, zoals het geneesmiddelmetabolisme en de uiteindelijke formulering van het medicijn, worden uitgevoerd in Martinsried en Pfaffenhofen, in de buurt van München.

De geschiedenis van de Europese R&D-activiteiten van Daiichi Sankyo gaat terug tot 1910, toen in München het farmaceutische bedrijf "Luitpold-Werk" het levenslicht zag.

Tissue and Cell Research Center Munich (TCRM)

Het Tissue and Cell Research Center Munich (TCRM) is een Daiichi Sankyo onderzoeksafdeling die onderzoekt hoe het menselijk lichaam nieuwe medicijnen verdraagt. Medewerkers van het TCRM zoeken ook naar innovatieve therapeutische benaderingen in farmaceutisch onderzoek. Het TCRM werkt intensief samen met wetenschappelijke organisaties en universitaire centra. 

De afdeling, gelegen net buiten München in de stad Martinsried, werd in 1998 opgericht. Het merendeel van de medewerkers zijn wetenschappers.

Ontdek meer over TCRM

More Stories

Pijplijn

Om tegemoet te komen aan onvervulde medische behoeften, zetten we onze resources in op onze…

back to top