Europese Productiefaciliteiten

Hoogste Internationale Norm

In onze Europese productievestiging in Pfaffenhofen (Duitsland) zorgen ultramoderne faciliteiten voor een constant hoge productiekwaliteit. Regelmatige audits door nationale en internationale autoriteiten, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), bevestigen dit.

Farmaceutische Productie

Pfaffenhofen levert een belangrijke bijdrage aan onze wereldwijde productiecapaciteit. Farmaceutische producten worden hier niet alleen geproduceerd, maar ook ontwikkeld. Dit omvat het volledige Olmesartan-productgamma en Edoxaban. Jaarlijks worden in de farmaceutische productie meer dan 100 miljoen blisters en meer dan twee miljard tabletten geproduceerd.

De activiteiten van Pfaffenhofen omvatten de biotechnologische productie van API's (actieve farmaceutische ingrediënten) en de productie van vaste farmaceutische producten (tabletten en filmomhulde tabletten). Van hieruit worden ze als bulk- of eindverpakking naar patiënten in meer dan 50 landen geëxporteerd. Dit zal binnenkort ook het geval zijn voor geneesmiddelen uit de oncologiesector. Onze fabriek is voorbereid op het gebied van infrastructuur, want innovatie en modernisering gaan hand in hand.

Farmaceutische Ontwikkeling

Pfaffenhofen speelt ook een sleutelrol in de farmaceutische ontwikkeling en neemt wereldwijd een leidende rol op zich voor een steeds groter aantal galenische onderzoeksprojecten. Het doel van farmaceutische ontwikkeling is het ontwikkelen van toepasbare geneesmiddelen, zoals tabletten, op basis van actieve ingrediënten die worden geleverd door onze Research & Development (R&D) Division. Het geneesmiddel moet zo worden ontwikkeld dat het voldoet aan de behoeften van de patiënt, aan de klinische eisen en aan de gegarandeerde kwaliteit. Bovendien moet het productieproces dat geschikt is om het geneesmiddel op commerciële schaal te produceren, worden ontwikkeld, opgeschaald en overgedragen aan Productie. Tenslotte is Farmaceutische Ontwikkeling verantwoordelijk voor het kwaliteitsgedeelte van de dossiers die bij de toezichthoudende instanties worden ingediend. Deze tijdsintensieve en zorgvuldige aanpak is een essentiële voorwaarde om farmaceutische producten van hoge kwaliteit en veiligheid beschikbaar te maken voor patiënten overal ter wereld.

More Stories

Wereldwijde R&D Organisatie

Ons wereldwijde R&D netwerk verbindt Japan, Europa, de Verenigde Staten, India en de Oost Aziatische…

Value Rapport

Bekijk rapport - PDF

back to top