logo

Passion for Innovation. Compassion for Patients.™

Daiichi Sankyo Nederland B.V.

Daiichi Sankyo in Europa

De Europese geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot de jaren 80, toen zowel Daiichi als Sankyo een vestiging openden in het Duitse Düsseldorf. In 1990 nam Sankyo Luitpold Werke over in München, Duitsland,  een middelgroot Duits farmaceutisch bedrijf met productiefaciliteiten in Pfaffenhofen( Bavaria ),  Altkirch en Frankrijk.

In 2006 vond de fusie plaats tussen twee traditionele Japanese ondernemingen. Vandaag de dag is ons Europese hoofdkantoor gevestigd in Munchen. Wij doen momenteel zaken in 12 Europese landen. Doormiddel van licenties en verkoops overeenkomsten zijn onze producten in bijna alle Europese markten beschikbaar. Met ongeveer 2,000 werknemers zijn wij één van de sterkste Japanse farmaceuten gevestigd in Europa. 

Europa is de derde grootste markt voor de Daiichi Sankyo Groep, na Japan en de VS. Via onze Franse dochteronderneming leveren wij ook geneesmiddelen aan patiënten in veel Noord en West Afrikaanse landen zoals Algerije, Burkina Faso, Kameroen, Congo, Marokko, Nigeria, Senegal en Togo.